Què és l’APP de realitat augmentada de SOULMAPS?

És una aplicació per a dispositius mòbils i tablets pionera en el desenvolupament de la realitat augmentada al servei del turisme. La realitat augmentada ens permet combinar elements reals i elements virtuals en temps real.  Amb l’APP gratuïta de SOULMAPS podreu “passejar” per el nostre mapa imprès o les vostres targetes, flyers, folletons, etc… i “augmentar” o enriquir la informació al moment.

Com?

Per exemple, amb l’APP descarregada i a travès de la càmera del vostre mòbil podeu veure, en el nostre mapa imprès, un monument en 3D i us podeu moure pel voltant. També podeu escoltar una audioguia en diversos idiomes, visualitzar un vídeo, una animació 3D o interactuar amb l’objecte virtual que apareix.

Simplement enfoca amb la càmera del teu dispositiu mòbil o tablet l’anunci d’un restaurant  per a “augmentar” la informació in situ, no cal res mes. Enfoca i descobreix com apareixen els menús de temporada, la possibilitat de fer una reserva al moment, la geolocalització, les xarxes socials, un vídeo mostrant les sales, decoració, els plats, la cuina…un áudio on el xef ens proposa com elaborar un plat…(nomès ens falta olorar!)

 

Pot sortir el meu negoci a l’APP de SOULMAPS?

Per sortir gratuïtament a l’APP de Soulmaps nomès has de contractar un espai publicitari en el Mapa Turístic Imprès. Pregunta’ns per les diferents opcions i aprofita les ofertes i promocions que t’oferim.

Obsequi de 500 targetes impreses en offset amb aplicació de realitat augmentada! Truca’ns al 630267459 i te n’informarem.

Imatges 3D

Videos

Video 3D

Objectes 3D

 

 

DESCÀRREGA L’APP DE SOULMAPS:

  • SISTEMA IOS
  • SISTEMA ANDROID