Mapes Born

MAPA BORN CARA INTERIOR  – MAPA BORN CARA EXTERIOR

The Born ‘all-in-one’ és el mapa de refèrencia per als visitants turístics allotjats en el barri del Born i la Ribera. Amb format de butxaca i en anglès, és l’únic mapa que ofereix, per una banda tota la informació útil de mobilitat (plànol sencer de Barcelona, plànol ampliat de Ciutat Vella i mapa del metro) i per l’altre secció cultural, gastronomia, shopping i serveis. A SOULMAPS volem que els nostres comerços de qualitat, històrics o singulars esdevinguin els protagonistes d’aquesta estada. Volem que els nostres visitants gaudeixin de les millors experiències i s’enamorin del nostre art culinari, dels nostres artistes i artesans i del nostre disseny. Per això seleccionem i recomanem els millos establiments del Born i la Ribera.

Cada cop més allotjaments turístics ens demanen materials informatius més elaborats, dissenyats i especialitzats. El Mapa segueix sent el material informatiu més utilitzat pel turisme i a SOULMAPS ens exigim oferir un producte diferenciat i de qualitat. Per això la creativitat del mapa és important i es treballa d’acord amb l’esperit que impregna el barri, afegim expositors i dissenyem un producte gratuït que mereix ser conservat. Utilitzem material reciclable, tant en el paper, com en l’us de tintes.

Els espais dels establiments que apareixen en el mapa són contemplats com espais informatius amb una redacció objectiva i sugerent, acompanyats de fotografies d’alta qualitat, iconografia de serveis, xarxes socials i numeració amb senyalització en el plànol. Per tant el lector no hi veu publicitat sino informació seleccionada amb els millors suggeriments de la zona.

Cliqueu aquí per veure el llistat de distribució dels mapes del BORN/RIBERA

Colaboradors:

signatura colaboradors general