qui som


Benvinguts al nostre portal!

A Soulmaps dissenyem materials cartogràfics, informatius i de mobilitat als territoris de Catalunya que, per diversos motius, han esdevingut punts d’afluència de visitants.

En aquest sentit, el nostre equip es nodreix de l’experiència de més de 20 anys en l’elaboració de mapes, guies, plànols que hem dissenyat per a diferents àmbits de l’Administració i del sector privat. Alguns dels nostres clients són: L’Institut Cartogràfic de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Enciclopèdia Catalana, Turisme de Barcelona, Gremi d’Hotels i Turisme del Bages, Consorci de Turisme del Vallès Oriental, Parc Natural del Montseny, Editorial Planeta, RACC i l’Institut Català d’Arqueologia.

Des de fa 12 anys, juntament amb Infocarrer SL, empresa dedicada als serveis de la dinamització comercial,  hem creat una línea editorial per a la publicació de mapes turístics comarcals i mapes turístics de Barcelona per barris. Per una banda, aquestes publicacions tenen l’objectiu de satisfer la demanda de mapes informatius als allotjaments turístics i alhora ofereixen continguts d’utilitat a l’usuari: plànols, mobilitat, cultura, oci i suggerències gastronòmiques. Tot això en format “butxaca” que el converteix en una eina pràctica tant pel que fa a la demanda dels hotels com per als seus clients.

Aquests materials són de difusió gratuïta per a tots els establiments i allotjaments receptors de turisme de les àrees que tractem.

Ens agrada definir-nos com un grup d’amics que CONNECTEM i que compartim els nostres coneixements per tal de donar sortida a un munt d’idees i projectes amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat econòmica de barris, municipis i comarques. El nostre equip està format per dinamitzadors comercials, geògrafs, informàtics, dissenyadors, fotògrafs, periodistes…

Cal observar i escoltar el nostre voltant, cal atendre les problemàtiques o necessitats dels nostres comerços o serveis, empatitzar amb ells però des d’una perspetiva que ens posiciona en una òrbita més àmplia i, així, poder donar sortida a noves maneres de treballar, a millores en el servei i la qualitat, en definitiva a noves oportunitats de negoci.

Design, graphic, designer.